torsdag 2 februari 2012

Altrad brevlåda

Jag publicerade följande inlägg på scrappa loss blogg den 18 januari och tänkte att den kan ju få vara med här också!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Att altra med nytänk gjorde att jag verkligen fick sätta mig och tänka innan jag bestämde mig för vad jag ville göra. Min tolkning blev att altra något som inte är så vanligt att altra nämligen min brevlåda!

Så här blev den när den är färdig!

Det var verkligen en utmaning att inte använda papper alls för jag ville att det ska tåla väder och vind. Jag känner mig inte säker på att metalltejpen är helt tät och därför vill jag inte ha något gjort av papper under metall-tejpen.
Jag har stansat ut namnet på framsidan med Abigail i tjock typ OH-plast. Sen är det glasfibertejp, metallark som jag embossat i cuttlebugen och bling swirls från Kort & Godt. Några paljetthjärtan pryder också lådan.
Namnet på ovansidan är skrivet med thickers i vinyl och våra förnamn är skrivna med Raindrop alfabet. Jag har också använt Metall Art från Panduro som dekoration men det fick sitta utanför metall-tejpen för att synas så väl som möjligt.
Så här ser lådan ut när det är tejpad med metall-tejpen. Sen färgade jag in den med svart akrylfärg och gnuggade av det mesta innan det torkat. Blir en underbart gammaldags sliten look tycker jag.


3 kommentarer: