lördag 18 maj 2013

Mitt liv

Det finns ju en ganska ny trend inom scrapbooking som kallas Project Life. You Do har gjort ett helt stämpelset som passar perfekt för det även om det kanske mystär tänkt för layouter till BoM (Boken om mig eller Book of Me)

Med det som inspiration började jag att dokumentera mitt liv. Jag visste inte riktigt hur jag skulle börja så jag valde till slut att alla statusuppdateringar på Facebook som jag hade bild till. Det blir spännande ögonblicksbilder från mitt år.
Jag älskar att testa olika tekniker och här på framsidan har jag använt flera.
På översta gröna fältet har jag färglagt den vita bakgrunden genom att gnugga med YD stämpeldyna bright grön. Sen har jagvstämplat med samma stämpeldyna på.

Det blåa och gula är pappersband som jag slätat ut och limmat fast och sedan stämplat lite på.

Det orangea och turkosa är washi tejp.

Bokstäverna har jag täckt med YD Glaze, en fantastisk 3D lack som det inte blir bubblor i. Sen har jag strött glitter på som fått sjunka in.

Ugglorna är klippta ur ett mönsterpapper.


Här är vänstra sidan färgad med stämpeldynor och den högra klädd med mönsterpapper. Pratbubblorna är YD stämplar där jag skurit ur texten för att kunna använda dom som journaling-rutor.


Washi-tejp finns med lite här och där. På mittenbilden på vänstrasidan har jag använt den som ett gångjärn för att kunna ha fler bilder på varandra.

Jag gillar också att stämpla texter på tejpen för att sedan fästa på sidan. Skulle det råka bli fel då så är det ju bara att ta en ny tejp och sidan är inte förstörd.


Så såg en del av mitt år ut. Ett minialbum med bilder och inspiration från Facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar