tisdag 16 april 2019

 För ovanlighetens skull har jag faktiskt skapat mer än jag bloggat! 


I början av året köpte jag en Brother Scan n cut av Fru Limegrön och vilken fantastisk maskin det är! Jag har haft en silhouette och före det en gazelle. Men hur mycket jag än gillade idén med en skärmaskin kopplad till datorn så blev den inte mycket använd.

Men min Brother har redan jobbat flitigt.

I Mjölby höll jag en kurs där deltagarna fick göra en mixed media layout. Till den fick alla kvistar och blad utskurna av min Brother i mixed media cardstock eller 300 gr akvarell papper. Den löser skärtryck själv och skär flera gånger om det behövs! Så coolt!På layouten började vi med att blanda färg i gel medium som vi la på genom två olika stenciler. På min använde jag en med streck och en med blad.

Mönster pappret jag använt kommer från 13@rts och det gör misterna som jag färgat bladen med också. Titeln är av chipboard och den är färgad med liquid gel medium med rainbow colors blandat i. 

Bakom bilden har jag rutor av mönsterpapper som jag rivit kanterna på. Dom är monterade på 3D-kuddar så det blir över en cm högt till slut.

Slutligen färgade jag in lite trådfluff och lät det komma ut från bilden både uppåt och neråt.

Kursdeltagarna i Mjölby gjorde underbara layouter i flera olika färgskalor. Har vi tur kanske vi kan få se några av dem som kommentaren på inlägget på Facebook där vi länkar till bloggen 🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar