måndag 19 augusti 2019

Utforska

 


Som en del av er vet älskar jag att utforska nya produkter och ibland har jag tur och Fru Limegrön tar hem flera på en gång. Det hade jag den här gången när hon har plockat hem guldkorn från Stamperia. 

Det är tre olika pastor/medier som har vissa likheter men också skillnader som jag tänkte reda ut här. Den översta är genomskinlig och fungerar även som vanlig gel medium. Men det som är spännande att att använda den i Stamperias nya formar där man kan göra "skins" som man sedan kan dekorera olika saker med. 

Här nedanför har jag fyllt en fjäril med den genomskinliga pastan Glossy gel och börjat fylla den nedre med den vita Creme paste. Jag testade också att ha alla tre i en silikon form för papperslera och så länge det är en grund form går det jätte bra. Fördelen med dessa pastor är att de är flexibla. Den genomskinliga blir ganska hård men fortfarande något böjbar. Den vita blir som gummi, ganska fast men flexibel och den som heter Pasta gel blir allra mjukast och får en elfenbensvit färg. 

Det tar ett bra tag att torka, över natt blir det så pass torrt att du kan använda det med försiktighet men för det torka ett dygn är det nog torrt. Beroende på vad du ska ha det på kan du göra dina "skins" eller små detaljer ganska tunna. 

Stora vinsten är just att dom är flexibla så dom kan användas på saker som böjs exv omslag till planners, kort som ska skickas, flaskor, burkar mm. 

Detta är en så spännande produkter så jag garanterar att jag återkommer till dom. Men jag måste ändå berätta redan nu att du förstås kan använda dom som modeling paste precis som du är van! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar